Making Sense tijdens de coronacrisis


Mijn speciale aanbod

Still Making Sense… maar wel een nieuwe mix van online en offline coaching. Ik wist al lang dat ik niet helemaal ben weggelegd voor online coaching. Sommigen weten ook dat telefoneren niet mijn hobby is, maar “desperate times call for desperate measures” dus heb ik een mix gemaakt die past bij mij en ik weet 110% zeker dat dit ook past bij jou! Want jij wilt toch ook dat bijzondere contact om jouw coaching bijzonder te houden?

Ik ga dus voor de Anderhalvemeter Coachsessies….
Een speelse mix van accoustisch & analoog, back to basic met maar een heel klein beetje versterking van digitale middelen.

anderhalvemeter

Speelse offline & online coaching

Je bent bij mij, zoals altijd, van harte welkom met kleine of grote vragen. Sollicitatievragen, loopbaanvragen, ondernemersvragen of vragen die meer te maken hebben met jezelf, met zingeving (Making Sense), relaties, communicaties en het (her) ontdekken van jezelf. #expresjezelf
Dat kan allemaal werkgerelateerd zijn, maar zeker nu, heeft iedere vraag altijd een effect op meerdere gebieden in je leven. Dat noem ik dan maar voor het gemak live life coaching. Neem nu gelijk contact op voor een afspraak!

Ik bied momenteel een paar vormen van coaching aan en daarom hier even een actueel overzicht.

Wandelcoaching

Naar buiten om naar binnen te keren! Sparren onder de bomen! Even lekker bomen met je coach! Frisse neus en frisse gedachtes halen…
En stappen maken in je leven en loopbaan!

Dat kan best als we maar gepaste maatregelen nemen dus heb ik de volgende vormen bedacht:

 • Afstandswandelcoaching. We wandelen allebei tegelijk maar wel allebei op andere een locatie die voor ons beiden prettig en nabij is en we hebben telefonisch contact. Daarbij zal ik via de telefoon gebruik maken van al jouw zintuigen om te verhelderen wat er bij jou gebeurt om jouw vraag te bespreken.
 • xx
 • Intervalwandelcoaching. We wandelen allebei op dezelfde plek in de regio Rotterdam maar met een voorsprongetje van een paar minuten en dus een ruime afstand.
  Dus jij loopt of ik loop voorop en ook hier hebben we naast visueel contact ook via de mobiel contact. Ook hier helpt de omgeving om jouw vraag te verhelderen en te bespreken.

.

Voor beiden vormen geldt een tarief van 75 euro per uur. We rekenen ter plekke contactloos af via een mobiel betaalverzoek, factuur beschikbaar achteraf via email.

Wandelen OP de Kralingse Plas of er om heen…

.

CV en / of Linkedin review

Zoals altijd ben ik altijd bereid naar je cv of Linkedin te kijken en suggesties te geven. Een korte of een lange review is mogelijk via mail, Zoom of telefoon, of een combinatie hiervan.

Het menu van mijn unieke cv & coach cafΓ© blijft sowieso ongewijzigd beschikbaar en het cafΓ© blijft gewoon open, want we kunnen 1-op-1 en op afstand samenwerken.

Bij een review of advies krijg je mijn ebook “Personal Branding & Solliciteren vanuit je Hart” gratis!

Ook een gehele nieuwe cv kan ik in deze periode voor jou maken. Met een mooie vormgeving, zoals is onlangs mijn eigen cv weer eens heb “gepimpt”.

Tarieven
Losse ebook: op basis van waardebepaling door jou zelf!
Een korte review via email van cv, motivatiebrief of Linkedin: 25 euro.
Uitgebreider advies met emailconsult, plus ebook: 75 euro
Cv pimpen (bij gemiddeld een halve dag werk): vanaf 250 euro.

Cv CafΓ© Online


Live Life & Loopbaancoaching

Ook op mijn eigen kantoor in het Kleiwegkwartier in Rotterdam ben je van harte welkom! Ik ben helemaal klaar voor de anderhalvemeter samenleving.
Mijn sfeervolle coachruimte is meer dan geschikt om toch persoonlijk contact te hebben maar wel met alle maatregelen die nodig zijn.

Heb je dus straks (in ieder geval na 28 april) behoefte om even een ander mens te zien dan je eigen gezin of je spiegelbeeld, dan ben je bij Good Place 2 Work, al 10 jaar mijn geliefde werkplek, aan het goede adres.

Mijn eigen coachruimte ligt op de eerste verdieping, helemaal rustig achterin, met een groen uitzicht en vaak gezellige vogels op de de achtergrond. Ik heb daar beschikking over mooie coachmaterialen en heerlijke zitplekken met minstens anderhalve meter afstand.

Jouw vraag kan overal over gaan: loopbaan, sollicitatie, presentatie, profileren, communicatie, relaties of zingeving in je werk.
Zeker nu is het mooi om stil te staan bij je loopbaan: wat wil jij betekenen in de “post-coroniale” samenleving. Hoe de arbeidsmarkt zich gaat ontwikkelen is nog helemaal open en daarom kun je nu de kans grijpen om jezelf opnieuw uit te vinden en te profileren.

Een andere specialiatieit van mij is het omgaan met jouw eigen bijzondere gebruiksaanwijzing als je (op latere leeftijd) hebt ontdekt dat je (misschien) hoogsensitief of hoogbegaafd bent of als je je herkent in de kenmerken van adhd of ass. Of misschien ben jij wel zo’n creatief multitalent (multipotential) en wil je met mij aan de slag om je rode lijn te vinden.

.

Mijn manier van coaching is trouwens typisch Tessa: expressief, warm, met humor en speels en toch serieus. Ik houd ervan te prikkelen en jou zelf te laten ontdekken wat bij je past. Ik gebruik verschillende gesprekstechnieken en interventies die bewezen effectief zijn. Ook houd ik van provocatieve coaching. Dat kan alleen maar vanuit verbinding en respect en is vooral (je zou het niet denken misschien) heel erg geschikt voor de bovengemiddeld gevoelige en kritische persoon! πŸ™‚ Durf je?

Je bent dus van harte welkom op mijn fijne werk- en coachplek:
Good Place 2 Make Sense!

Good Place 2 Make Sense

Tarieven
Losse progressiesessie: 121 euro incl. btw. (normaal tarief voor particulieren)
Een langer traject is ook mogelijk en altijd maatwerk, dus hiervoor maak ik graag een persoonlijk aanbod.
Heb je door deze coronacrisis, anders dan normaal, wat minder budget, ook dan is bij mij van alles bespreekbaar: in delen betalen, een ruildeal, waardebepaling door jou zelf, achteraf betalen of iets anders.
Neem gerust contact op om de mogelikheden te bespreken!

Ontdek wie je bent en wees het dan epxres!

Juist nu!

 •  
 •  
 •  
 •  

Comments ( 0 )

  Leave A Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.