Coach Café


Het unieke Coach en CV Café is het enige café in Nederland dat nog open is tijdens de coronacrisis! Lees hier meer over het aanbod tijdens de coronacrisis. 

Wat staat er allemaal op het menu in het Coach Café van Making Sense? 

Loopbaancoaching in een passende vorm! 

♦   Een losse coaching van een uur ter oriëntatie of voor een concrete, goed geformuleerde vraag – Espresso! 
♦   Een half dagdeel (±2,5 uur) praktisch aan de slag met cv en/of Linkedin of ander thema thema – Cappuccino!
♦   Een volledig traject van 5 of 7 sessies met een voor jou waardevolle invulling – Latte! 

 

Thema’s voor loopbaancoaching

Een langer traject kun je op verschillende manieren invullen.

Misschien wil je praktisch aan de slag met je personal branding en profilering. De leukste cv monteur van Nederland helpt jou graag! Realiseer je wel dat het eindproduct vooral bij jou ligt!  Want we kunnen niet aan je cv of profiel sleutelen zonder dat je zelf in onderhoud gaat. 

Als je zelf niet zo handig bent of geen tijd hebt, dan schakelen we na afloop van het traject het CV Atelier in voor het perfecte plaatje! 

Het kan ook zijn dat je nog niet zo ver bent.
Dat je een switch wilt maken, maar nog niet precies weet hoe of wat. Misschien wil je de rode lijn ontdekken in jouw loopbaan tot nu toe.  Of wil je nu wel eens echt weten wat jouw talenten en sterke punten zijn? Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar weet je nog niet (precies) wat dat is?  Of wil je het over een hele andere boeg gooien na een periode van bezinning of burnout/ bore-out? 

Dan is een uitgebreid traject met biografische elementen mogelijk. We gaan samen op zoek naar jouw verhaal en ontdekken wat het volgende hoofdstuk is! 

Misschien heb je recentelijk ontdekt dat je hoogsensitief en/of hoogbegaafd bent (of een andere “bedrading” hebt dan de standaardinstellingen) en wil je hier meer over weten!
Wil je daarmee in je werk opbloeien, jouw puzzelstukje beter laten passen en meer uit je zelf halen en expres(sief) jezelf zijn, dan ben je van harte welkom.  Maar wel alleen als jij de unieke talenten die je van nature hebt als uitgangspunt wilt nemen en die verder wilt ontdekken en ontwikkelen. Ik zie die talenten zelf namelijk alleen maar als lust en niet als last en daar wil ik je graag bij helpen! 

Vragen, vragen, vragen… 

=   Wil je (nog) moeitelozer communiceren met collega’s of leidinggevende?
=   Wil je je competenties verder ontwikkelen voor een concreet doel?
=   Loop je in je werk steeds tegen dezelfde thema’s of conflicten aan? 
=   Wil je een betere energiebalans in je werk (en privé)?
=   Wil je baan aanpassen aan jezelf in plaats van andersom? 
=   Wil je weten hoe je als 45-plusser vitaal aan het werk blijft? *) 
=   Wil je ontdekken wie je echt bent en het dan expres zijn? 

Neem dan contact op voor een gratis KLIK gesprek. 

Loopbaan en je leven

“We used to go to work to make money, now we go to work to make meaning“- Esther Perel (uit haar lezing op het SXSW event in 2019) 
Ik voeg daar natuurlijk graag aan toe: “to make sense…”

Loopbaan en leven horen nu eenmaal bij elkaar en een loopbaanvraag valt vaak ook samen met een levensvraag.  Misschien is er wel een situatie of gebeurtenis die invloed heeft op je huidige of toekomstige werk, sollicitaties of loopbaankeuze. 
Als coach kan ik je op verschillende gebieden helpen. Zelf heb ik ervaring met kinderwens, financiële stress, relatiehobbels, verlies, migraines en  een burnout (maar gelukkig niet allemaal tegelijk!).  

Curriculum vitae = levensloop

Mijn uitgangspunt is altijd jouw unieke levensloop(baan)verhaal.  
In mijn coaching gebruik ik daarom bijvoorbeeld biografische elementen uit diverse methodes waaronder ACT, de narratieve methode en het Career Story Interview. 

Maar het blijft niet bij het vertellen van je verhaal, daarna volgt het stuk waarin je actief en creatief aan de slag gaat met mooie, soms kleine maar altijd betekenisvolle stappen die passen bij jou, bij jouw waarden en in de richting wijzen van jouw loopbaanwens. 

Ben je student, starter of moet je om andere redenen de broekriem aanhalen, neem gerust contact op en vraag naar het speciale tarief.  Ik geef max. 1 keer per kwartaal iemand in deze situatie graag een “break”!
 

Het Coach Café = Making Sense!

Voor meer informatie, neem contact op met mij voor een gratis KLIK gesprek of een losse sessie waarin we gelijk aan de slag gaan! 

Tessa = Making Sense!

 

cv koffie

Menu

Espresso

Cappuccino

Chai Latte

Personal Branding

Coaching & Loopbaan

Volg het bord CV Café – voorbeelden van Tessa Faber op Pinterest.