Loopbaan & Coaching


Update: lees hier hoe je contact opneemt.   

Met plezier, passie, pit en personal brand werken aan werk!  

Ieder mens is uniek en heeft de talenten van nature meegekregen om zijn dromen te verwezenlijken en met plezier te leven en werken. Ik focus me in de coaching op jouw talenten, zet jouw sterke punten in het zonnetje, stel de juiste vragen en zo zet ik jou in beweging om je doel te bereiken en jezelf te laten zien!

Ik zet je wel aan het werk: denken en dromen is leuk, maar door te doen, ervaren en oefenen, boek je progressie!

Ik denk namelijk dat jij 

 bewust de stap neemt om een coach te zoeken omdat je iets wilt leren of veranderen

 meer leert als je het zelf ervaart

 zelf kunt bepalen waar jij hulp bij nodig hebt (en ook waarbij niet…)

 soms advies nodig hebt, soms coaching en soms zelf al een oplossing voor de hand hebt

 behoefte hebt om te groeien en dat ook kan

 tijdelijke stuurbekrachtiging nodig hebt en daarna op eigen kracht weer verder gaat

De thema’s waar ik graag bij help zijn: expres jezelf (durven) zijn, keuzestress en “kiespijn”, zelfvertrouwen en zelfwaardering, slim, snel & sensitief werken, talenten ontdekken, kracht & kwetsbaarheid, burn-out & bore-out, expres iets heel anders doen, werken op jouw manier en op een niveau dat bij je past, personal branding, een opmerkelijk cv, profileren & solliciteren op de arbeidsmarkt.
Vast herkenbaar en het zijn natuurlijk thema’s waar ik zelf ook aan heb gewerkt in mijn eigen loopbaan en praktijk.

Kennismaken?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking (max. 45 minuten) in mijn sfeervolle werkhuiskamer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. De KLIK sessie is er om kennis te maken, te leren van elkaar, inspiratie op te doen en te kiezen voor de volgende stap als we een klik hebben.

Daarnaast ben je welkom voor de unieke progressiesessie om jouw vraag te bespreken: kort en krachtig naar de volgende stap in je loopbaan. Een lang traject heb je bij mij niet nodig en daardoor is het voor iedereen haalbaar om je op loopbaangebied af en toe te laten bijsturen: boek progressie in één sessie!

Graag doe ik een persoonlijk voorstel op maat voor jou na de kennismaking, de progressiesessie of de Espresso!

UPDATE: het CV Café is per 1 november 2019 niet meer beschikbaar, de link hiernaast werkt tijdelijk niet.  Kijk in het hoofdmenu bij Coach Café voor het menu voor loopbaancoaching! 

Voor werkgevers of organisaties maak ik graag een offerte na een (gezamenlijke) intake.

Professionaliteit 

Ik ben aangesloten bij de Noloc en daar sinds 2013 geregistreerd als  Noloc erkend loopbaanprofessional onder nummer 4145. Daarnaast leid ik een intervisiegroep / kwaliteitskring met collega loopbaanprofessionals om zelf ook “fris in mijn hoofd en up-to-date” te blijven.

“Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan het beeldmerk hieronder en de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’.”

Methodieken & interventies 

Het is inmiddels bewezen dat de kracht van coaching zit in de persoonlijke connectie of klik tussen de coach en de coachee.
Natuurlijk ben ik fanatiek in het leren van nieuwe methodes, coachinterventies en effectieve gesprekstechnieken. Ik ben een fan van verschillende methodes, waarvan de meeste “evidence based” zijn, oftewel proefondervindelijk en zelfs wetenschappelijk getoetst (en bij herhaling) effectief bewezen.
Ik werk graag op een oplossingsgerichte manier met o.a. ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en andere coachvormen uit de cognitieve gedragstherapie, de motiverende gespreksvoering (waaronder de provocatieve aanpak valt), de progressiegerichte methode en andere methodes en interventies uit de positieve psychologie.

Ik train zelf(s) loopbaanprofessionals en coaches in deze vaardigheden.

Meer weten? Ik praat graag honderduit over mijn vak, dus als je meer inhoudelijk met met wilt praten over het vak, zowel als coachee en als vakgenoot, ben je altijd welkom voor een kop koffie of thee!

Aanbod

Progressiesessie

Agenda

Loopbaan workshops & trainingen

CV Café

Coaching & Loopbaan