Coach Café – Espresso


Espresso – een supersterke sessie! 

Een Progressiesessie, met expres een espresso….

Kies je voor een Espresso in het Coach Café dan krijg je dik één uur met een zeer ervaren loopbaanprofessional om jouw vraag te bespreken of te verhelderen.  Je kunt in een uur meer bereiken dan je denkt!

Een provocatieve coachsessie, een ontwikkel- op loopbaanvraag, een 1-op-1 ACT (acceptance & commitment training) sessie, het voorbereiden van een sollicitatie of op een socratische manier met jouw dilemma of vraag aan de gang.
Ook kun je ontdekken of je al expres jezelf bent en welke stappen je nog kunt nemen om hier beter in te worden!

De Espresso is tegelijk een unieke manier om kennis te maken met mijn werkwijze en gelijk al progressie te boeken.

Daarna kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor nog een Espresso, een heerlijke Cappuccino  of een uitgebreide Latte…

Werkwijze

   Maak een afspraak via de contact pagina van deze website of stuur een whatsapp naar 06-24095195, geef je voorkeursdatum en tijd aan  en vertel iets meer over je vraag om te kijken of een Espresso hierbij past.

   We spreken af onder het genot van heerlijke verse Jura koffie of thee

   De Espresso vindt plaats in mijn sfeervolle coachruimte, maar een buitencoaching of een online sessieis ook mogelijk! Eerlijkheid: ik maak wel het liefste live-afspraken, anders mis ik jouw opmerkelijke uitstraling!

   We besteden minimaal een vol uur (en max. 1,5) aan jou, aan je ontwikkel- of loopbaanvraag!

Blijkt bij onze afspraak dat je nog meer nodig hebt, dan bespreken we de verdere mogelijkheden. 

De kosten van deze sessie kunnen soms worden verrekend bij een langer traject. 

Investering: 125 euro 

(per sessie, inclusief btw voor particulieren, per uur excl. btw voor zzp-ers en organisaties)

Ben jij arbeidsmarktklaar? 

   Ik weet op wat voor functies ik wil en kan solliciteren

   Ik weet hoe de arbeidsmarkt van nu in elkaar zit en weet wat ik moet doen

   Ik heb een gezonde dosis zelfkennis en zelfvertrouwen

   Ik heb geen belemmeringen die mijn sollicitatie in de weg zitten

   Ik heb een professionele online identiteit (of in ieder geval een goed begin…)

   Ik ben expres mezelf!

start Making Sense!

Neem dan nu contact op voor je afspraak in Café, je leukste tussenstop op de arbeidsmarkt.

Tot snel en groetjes,

Tessa Faber

280314espresso

Menu

Espresso

Cappuccino

Chai Latte

CV Café

Coaching & Loopbaan
Volg het bord CV Café – voorbeelden van Tessa Faber op Pinterest.