Contact? Mail me!


Beste bezoekers, momenteel is de contactpagina van mijn website tijdelijk buiten gebruik door een technische storing.

Als je contact wil, mail me dan direct op info@makingsense.nl of stuur een whatsapp naar 06-24095195.

Making Sense tijdens de coronacrisis


Mijn speciale aanbod

Still Making Sense… maar wel een nieuwe mix van online en offline coaching. Ik wist al lang dat ik niet helemaal ben weggelegd voor online coaching. Sommigen weten ook dat telefoneren niet mijn hobby is, maar “desperate times call for desperate measures” dus heb ik een mix gemaakt die past bij mij en ik weet 110% zeker dat dit ook past bij jou! Want jij wilt toch ook dat bijzondere contact om jouw coaching bijzonder te houden?

Ik ga dus voor de Anderhalvemeter Coachsessies….
Een speelse mix van accoustisch & analoog, back to basic met maar een heel klein beetje versterking van digitale middelen.

anderhalvemeter

NIEUW: een stevige sollicitatiestrategie-sessie!


Een doel bereiken vraagt om een slimme strategie!

Binnenkort is het weer “sollicitatieseptember”!!!

Wist je dat in januari én september de meeste mensen een belangrijke beslissing nemen over hun werk (en vaak ook over hun relatie).
Na de kerst- en de zomervakantie hebben we tijd gehad om bij te komen en na te denken over belangrijke dingen in ons leven.
We hebben misschien gereisd en hebben even in een hele andere wereld geleefd. Op reis merk je al dat je soms dingen anders moet doen dan gepland.

Waarom navelstaren goed voor je is…


Deze maand is het vijftien jaar geleden dat ik begon met navelstaren.
Nee, dat is niet waar, dat deed ik eigenlijk al veel langer, zo’n beetje mijn hele leven, maar dan in de negatieve zin van het woord.

Als sensitief persoon met een sterk talent voor introspectie (ik houd van positieve framing 😉 ) deed ik dat eigenlijk al mijn hele leven.  Vooral bij iedere tegenslag of mislukking ging ik eens even fijn kijken wat er allemaal mis was met mij en hoe anderen veel beter waren in alles. En ik kan je vertellen dat dat niet goed is voor je zelfvertrouwen en zelfwaardering. 

Op zich niet zo’n wonder dus dat ik al een paar keer een flinke deuk in mijn loopbaan en zelfvertrouwen opliep.